Andrije Kačića Miošića 1, Bjelovar

+385 43 245 007

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Opći uvjeti korištenja

Dobrodošli na web stranicu autoskola-signia.hr. Autoskola-signia.hr omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge web stranice. Korištenjem bilo kojeg dijela autoskola-signia.hr te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Ako iz bilo kojeg razloga ne možete prihvatiti ove uvjete korištenja, molimo Vas da ne koristite autoskola-signia.hr.

Autorska prava

Autoskola-signia.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava stranice autoskola-signum.hr i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Autoskola-signia.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na web stranici bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Autoskola-signia.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje web stranice autoskola-signum.hr koristite na vlastitu odgovornost i autoskola-signia.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Zaštita privatnosti

Web stranica autoskola-signia.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. Autoskola-signia.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stranice (isključivo podaci o računalu i podaci o internet provideru). Ove podatke autoskola-signum.hr koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao web stranicu i njene sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Autoskola-signia.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila web stranice ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Izmjene uvjeta korištenja

Autoskola-signia.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Pravila prenošenja sadržaja

Svi članci, tekstovi i fotografije na web stranici  vlasništvo su tvrtke Autoškola Signia j.d.o.o.
Andrije Kačića Miošića 1,
43000 Bjelovar 
OIB: 76999377716